او با بيان اينکه سازمان ميراثفرهنگي در خلال پنج سال گذشته توفيقات مهمي به ملت ايران تقديم کرد، گفت: از سال 84 تا کنون در حوزه ورود گردشگران خارجي به کشور با رشد 300 درصدي مواجه بوديم.
«احمدزاده کرماني» با اشاره به انجام 160 ميليون نفر سفر در ايام نوروز سال 90 اظهار کرد: انجام اين ميزان سفر طي مدت زمان مذکور گوياي شادابي، نشاط و انگيزه بالاي ايرانيان براي سفر و بازديد از اقصي نقاط کشور و به نوعي نشاندهنده ارتقاي سطح رفاه و کيفيت زندگي ايرانيان در سراسر کشور است.
معاون رئيسجمهور متذکر شد: در حوزه صنايعدستي نيز از سال 84 تا کنون رشد 30 برابري را در زمينه صادرات صنايعدستي تجربه کرديم.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي کشور با اشاره به اينکه پيش از سال 84 تنها 3 هزار و 600 اثر در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده بود، گفت: از سال 84 تا کنون بيش از 26 هزار اثر در فهرست آثار ملي کشور ثبت شده است.
او اظهار کرد: در زمينه ثبت ميراثمعنوي با وجود اينکه ايران کانون ظرفيتهاي ميراثمعنوي در جهان است، متاسفانه تا سال 84 هيچ اثري ثبت نشده بود که با پيگيريهاي روساي پيشين سازمان ميراثفرهنگي کشور توانستيم هفت اثر ميراثمعنوي همچون آئين تعزيه، ورزشهاي زورخانهاي، رديفهاي موسيقي ايراني و مواردي از اين دست را به ثبت برسانيم.
«احمدزاده کرماني» يادآور شد: از سال 1309 تا 84 در فرآيندهاي تعامل با يونسکو به ازاي هر 10 سال يک اثر به ثبت جهاني رسيد و در مجموع تنها صاحب هفت اثر جهاني بوديم، اين در حالي است که در طول پنج سال گذشته شش اثر شامل 16 بنا در فهرست آثار جهاني به ثبت رسيد که نشان از جهش عظيم کشور در حوزه ميراثفرهنگي است.
معاون رئيسجمهور در پايان خاطرنشان کرد: ايران را بايد کانون و خاستگاه تمامي ظرفيتهاي مهم فکري، معرفتي، ادبي، فلسفي، هنري و شعري بشر و همچنين بالپرواز بشريت بر فراز فرهنگ و تمدن جهان دانست.
/117
انتهای پیام/